N-No Cursing Merit - West Texas Waltz

Underbar mat för alla

När man skall se till att laga god mat för alla så kan man se till att göra det på ett sätt som man annars inte hade gjort. Jag tror hela tiden att man bör och skall se till att göra det som är bra så att man också kan känna eller i alla fall vill känna att detta är framtiden inom restaurang och att man känner sig motiverad till att göra eller ta tag i saker på andra sätt. Detta kan göra att man verkligen ser saker som dom skall ses och det kan också göra att man känner sig mer träffad för att göra saker på sätt som man annars inte hade gjort. Tro det eller ej men det handlar om att klara av att gå ut, ha en kul kväll och sedan kunna betala för alla andra. Detta kan man klara av om man känner att man har dom pengarna och om man känner att maten i sig var värd det.

Mat som man slukar

Jag tror hela tiden att man skall satsa på sådan man som man sent glömmer och denna typ av mat är sådan som när man äter den lämnar avtryck och intryck. Ja, jag tror att man skall kunna göra sådana saker som man gillar och detta kan i sin tur också göra att man får fram eller får till lite andra saker med. Det är verkligen en bra ide men om man tror på sig själv och om man gillar detta så kan man på samma sätt se till att man har det bra och att man också kan njuta lite mer för alla andra som är med en när man går ut på denna underbara restaurang och äter så gott som det bara går. Tro det eller ej men allt ligger i dina händer.